- julemenuer som catering eller private dining
3 retters julemenu
1) Gravad ørred fra Musholm med brun farin, fennikel og sort peber. Serveret med creme på æg fra La Finca, raps og friske urter
2) Sprødstegt andebryst, grillet & sennepssyltet porre fra haven og puré på røget pastinak. Hertil sauterede svampe samt sauce med appelsin & 7 spice
3) Mousse på skovbær & ris med vanilje, sprød mandelkage, brombærpuré samt nougatine
345,-
5 retters julemenu
1) Gravad ørred fra Musholm med brun farin, fennikel og sort peber. Serveret med creme på æg fra La Finca, raps og friske urter
2) Tatar på grillet rødbede med brunet smør-mayo, sprød perlebyg, syltet salatløg & karse
3) Hjemmelavet paté med kalv fra Flemming på Næsset med puré på selleri og pære samt krondildssyltet græskar og pistacienødder
4) Sprødstegt andebryst, grillet & sennepssyltet porre fra haven og puré på røget pastinak. Hertil sauterede svampe samt sauce med appelsin & 7 spice
5) Mousse på skovbær & ris med vanilje, sprød mandelkage, brombærpuré samt nougatine
485,-
Grøn 4 retters julemenu
1) Tatar på grillet rødbede, kapers og sennep serveret med brunet smørmayo , sprøde perlebyg, karse og salatløg
2) Lun saltbagt selleri serveret med syltet Clara Friis pære, pure på selleri og pære samt sprød rød grønkål fra køkkenhaven
3) Grøn “ Wallenbergare" med jordskokker som pure og chips, fermenterede gulerødder samt sauce Nage med estragon
4) Mousse på skovbær & ris med vanilje, sprød mandelkage, brombærpuré samt nougatine
425,-
La Fincas julebord
Rugbrød og surdejsbrød med rørt smør
2 x sild: Gammeldags modnet sild med pisket creme fraiche, kapers & solbær
Stegt sild med grov sennep og dild serveret med 'kartoffelsalat' og persille fra haven
Gravad ørred fra Musholm med brun farin, fennikel og sort peber. Serveres med creme på æg fra La Finca, raps og friske urter
Håndpillede rejer med smilende æg, ørredrogn, estragon og sprødt brød
Hjemmelavet paté med kalv fra Flemming på Næsset med puré på selleri og pære samt krondildssyltet græskar og pistacienødder
Confiteret andelår med 7 spice. Serveres med vores egen rødkål med æblemost og anis
Quiche med vesterhavsost, valnødder og syltet rødløg. Hertil salat med grønkål fra køkkenhaven, fermenterede gulerødder og honning vinaigrette.
Mousse på skovbær & ris med vanilje, sprød mandelkage, brombærpuré samt nougatine
395,-
BØRN UNDER 12 ÅR 1/2 PRIS // BØRN 0-3 ÅR GRATIS
Vegetariske alternativer
- laver vi selvfølgelig gerne.