La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Julemenu 2024

- julemenuer som catering eller private dining


3 retters julemenu

1) Bagt kulmule med braiseret porre og mirabeller fra La Finca, sprøde kerner samt sauce med Gammel Knas & timian


2) Langtidsstegt svinebryst fra Birthesminde med syltet hvidløg og rosenkål. Hertil sauce med karamelliseret løg og blommer fra haven


3) Crema catalana med vores egne kirsebær og lakrids


375,-

5 retters julemenu

1) Bagt kulmule med braiseret porre og mirabeller fra La Finca, sprøde kerner samt sauce med Gammel Knas & timian


2) Grillet dansk sprutte med tomater - letbagte og som bouillon - fra køkkenhaven samt estragon-olie


3) 'Tatar' på grillet rødbede med brunet smør-mayo, sprød perlebyg, syltet salatløg & karse


4) Langtidsstegt svinebryst fra Birthesminde med syltet hvidløg og rosenkål. Hertil sauce med karamelliseret løg og blommer fra haven


5) Arme riddere med tonka & vanilje-creme, syltede kirsebær og sprødt ris


525,-


Grøn 3 retters julemenu

1) Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder: som consomé, tørret samt som ravioli.

Hertil havens urter


2) Ristet savoykål med røget løgpuré, dumplings med kartoffel, jordskok & urter fra haven

samt sauce med svampe og Gammel Knas   


3) Arme riddere med tonka & vanilje-creme, syltede kirsebær og sprødt ris


375,-

La Fincas julebord

Nybagt rugbrød og surdejsbrød med smør

2 x sild: Hjemmelavet karrysild med vores egen karry, karse og syltet salatløg fra køkkenhaven

Gammeldags modnet sild med pisket creme fraiche, syltede solbær, urtesalat og sprødt løg


Gravad laks fra Færøerne med brun farin, fennikel og whisky. Serveret med knoldselleri, tyttebær og grønkål


Håndpillede rejer med smilende æg, ørredrogn, estragon og sprødt brød 

 
Hjemmelavet paté på kalv fra Næsset med puré og krondildssyltet græskar fra La Finca samt ristede nødder


Confiteret andelår med 7 spice. Serveres med vores egen rødkål med æblemost og anis


Quiche med vesterhavsost, spinat og syltet rødløg. Hertil salat med grønkål fra køkkenhaven, fermenterede gulerødder og honning vinaigrette. 

Crema catalana med kirsebær fra haven og lakrids


399,-





BØRN UNDER 12 ÅR 1/2 PRIS // BØRN 0-3 ÅR GRATIS

Vegetariske alternativer

- laver vi selvfølgelig gerne.