La Finca ligger på Tuse Næs ved Holbæk, omkranset af mark og skov og med udsigt til Lammefjorden.
Bag La Finca står Jens Søndergaard og Malena Salvado.
Sammen fandt de kærligheden - til gastronomien, naturen og ikke mindst til hinanden. Det blev til en familie, som drømte om at skifte storby ud med landliv og blive selvstændige mad-iværksættere.
La Finca åbnede i 2022.
La Finca er ægteparret Jens Søndergaard og Malena Salvado.
Jens er helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok i ind- og udland, hvor han har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner.
Malena har en baggrund i musikbranchen og har arbejdet med markedsføring og kommunikation gennem mange år. Meget af tiden går i dag i køkkenhaven.
Vi bor hvor råvarerne gror - og det skal du nyde godt af. Omkranset af marker og træer, med højt til himlen og udsigt til Lammefjorden ligger La Finca på naturskønne Tuse Næs ved Holbæk. Vi har 1 ha jord, frugttræer, køkkenhave og dyr.
Vores mad er hjemmelavet fra bunden og vi prioriterer lokale råvarer og råvarer i sæson så vidt som muligt. Vi bruger sprøjtefrie grøntsager og frugt fra egen have, når vi kan. Vi prioriterer dyrevelfærd og klimabevidste valg - men tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker til menuen.