La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Om La Finca

Det startede med en drøm om livet på landet


La Finca ligger på Tuse Næs ved Holbæk, omkranset af mark og skov og med udsigt til Lammefjorden.


Bag La Finca står Jens Søndergaard og Malena Salvado.

Sammen fandt de kærligheden - til gastronomien, naturen og ikke mindst til hinanden. Det blev til en familie, som drømte om at skifte storby ud med landliv og blive selvstændige mad-iværksættere.

La Finca åbnede i 2022.

Velkommen til vores verden

Jordnær madglæde fra Holbæks baghave

Teamet bag La Finca

Jordnære madmennesker med kærlighed til gastronomi, bæredygtighed og lokale råvarer


La Finca er ægteparret Jens Søndergaard og Malena Salvado.

Jens er helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok i ind- og udland, hvor han har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. 

Malena har en baggrund i musikbranchen og har arbejdet med markedsføring og kommunikation gennem mange år. Meget af tiden går i dag i køkkenhaven.

La Finca catering snacks
La Finca catering snacks

Vores madfilosofi

Smag, æstetik, jord til bord og lokale råvarer - med fokus på kvalitet og respekt for naturen


Vi bor hvor råvarerne gror - og det skal du nyde godt af. Omkranset af marker og træer, med højt til himlen og udsigt til Lammefjorden ligger La Finca på naturskønne Tuse Næs ved Holbæk. Vi har 1 ha jord, frugttræer, køkkenhave og dyr.

Vores mad er hjemmelavet fra bunden og vi prioriterer lokale råvarer og råvarer i sæson så vidt som muligt. Vi bruger sprøjtefrie grøntsager og frugt fra egen have, når vi kan. Vi prioriterer dyrevelfærd og klimabevidste valg - men tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker til menuen.