Bag La Finca Catering, Private Dining & Madværksted står Jens Söndergaard. Helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok i ind- og udland, hvor han har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Jens afholder desuden madskole og kurser i madlavning fx for firmaer, ved teambuilding eller som en hyggelig aften med gode venner. Kontakt os for mere info.
Vores mad er hjemmelavet fra bunden og vi prioteriterer lokale råvarer og råvarer i sæson. Vi bruger sprøjtefrie grøntsager og frugt fra egen have, når vi kan. Det samme gælder æg fra vores økologiske høns. Vi prioriterer dyrevelfærd og klimabevidste valg - men tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker til menuen.
Om La Finca
Omkranset af marker og træer, med højt til himlen og udsigt til Lammefjorden ligger La Finca på naturskønne Tuse Næs ved Holbæk. Vi har 1 ha jord, frugttræer og køkkenhave. La Fincas drives i samarbejde med Jens' kone, Malena.