La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Om La Finca

La Finca Catering, Private Dining og Mad ud af huset. Kvalitet og velsmag. Fra Holbæk leverer vi til hele Sjælland. Lokale råvarer.
La Finca Catering, Private Dining og Mad ud af huset. Kvalitet og velsmag. Fra Holbæk leverer vi til hele Sjælland. Lokale råvarer.

Ærlige madoplevelser fra Holbæks baghave og til dig

Om kokken

Bag La Finca Catering, Private Dining & Madværksted står Jens Söndergaard. Helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok i ind- og udland, hvor han har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Jens afholder desuden madskole og kurser i madlavning fx for firmaer, ved teambuilding eller som en hyggelig aften med gode venner. Kontakt os for mere info


Vores madfilosofi 

Vores mad er hjemmelavet fra bunden og vi prioteriterer lokale råvarer og råvarer i sæson. Vi bruger sprøjtefrie grøntsager og frugt fra egen have, når vi kan. Vi prioriterer dyrevelfærd og klimabevidste valg - men tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker til menuen.Om La Finca

Omkranset af marker og træer, med højt til himlen og udsigt til Lammefjorden ligger La Finca på naturskønne Tuse Næs ved  Holbæk. Vi har 1 ha jord, frugttræer, køkkenhave, dyr (og børn :-). La Fincas drives i samarbejde med Jens' kone, Malena.


Uanset om I er 10, 20 eller 100 gæster sørger vi for en helstøbt gastronomisk oplevelse og leverer til hele Sjælland.