- eller kontakt os for særlige ønsker
3 retters sæsonmenu
1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
2) Gris fra Birthesminde med grønne asparges fra Martin i Audebo, brunet spidskål med ramsløg samt sauce med morkler
3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage
375,-
3 retters sæsonmenu - den grønne
1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
2) Tortellinis med havgus creme, brændt spidskål, grønne asparges fra Martin i Audebo samt bouillon med ramsløg & Ingerøens nye hvidløg
3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage
375,-
5 retters sæsonmenu
1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
2) 'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
3) Grillet dansk sprutte med rouille, citron samt syltede nye hvidløg fra Ingerøen
4) Sprødstegt bryst & lår af frilandskylling med grønne asparges fra Martin i Audebo, brunet spidskål med ramsløgsamt sauce med morkler
5) Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, jordbær fra haven samt rabarbersirup
525,-
La Fincas dele-retter I
Surdejsbrød & smør
'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
Råstegte grønne asparges fra Martin i Audebo med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven
Varmrøget færøsk laks med rygeostcreme, radiser og sprødt rugbrød
Gris fra Birthesminde med ramsløg fra Kisserup samt brændt spidskål
Confiteret lår af frilandskylling med blomkål og citronconfit
Grøn salat med syltet salatløg og sennepskorn
Nye danske kartofler vendt med græsk yoghurt, 7 spice, kapers og purløg
Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage
395,-
La Fincas dele-retter II
Surdejsbrød & smør
Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo og urter fra haven
Grønne asparges fra Martin i Audebo med ramsløgs-mayo og koldrøget skinke
Salat med spidskål og nye gulerødder med creme på havgus og sprødt brød
Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice
Salat på nye danske kartofler med mandel, grønne ærter samt kørvel creme
Quiche med spinat, tørret tomat, lagret ost og syltet rødløg
Langtidsstegt kalv fra Næsset med Ingerøens syltede hvidløg og rosmarin fra haven
Klassisk rabarbertrifli på rabarber fra haven, vaniljefløde og makronknas
395,-
Vegetariske alternativer laver vi meget gerne
Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris