- eller kontakt os for særlige ønsker
3 retters sæsonmenu
1) Tartar på færøsk laks med syltede sennepskorn og salatløg fra haven, krondild, Ingerøens lilla glaskål,
sprøde perlebyg samt brunet smørmayo
2) Stegt bryst og lår af frilandskylling, grillet courgette fra La Finca, nye bønner, kantareller samt sauce med skalotteløg, citron og Vesterhavsost
3) Lun chokoladefondant med vores egne pocherede æbler, dulche leche, sprød karamel samt hjemmelavet vaniljeis
375,-
3 retters sæsonmenu - den grønne
1) Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder: som consomé, tørret samt som ravioli.
Hertil havens urter
2) Grillet courgette fra La Finca, karamelliseret løgpuré, vores egne Padrones samt sauce med syltet hvidløg fra Ingerøen
3) Lun chokoladefondant med pocherede æbler fra haven, dulche leche, sprød karamel samt hjemmelavet vaniljeis
375,-
5 retters sæsonmenu
1) Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder: som consommé, tørret samt som ravioli.
Hertil havens urter
2) Bagt lange med saltet courgette fra La Finca. Hertil sauce på yoghurt, purløgsolie & pistacie samt morgenfruer
3) 'Tartar' på nye rødbeder med vores egen urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
4) Gris fra Birthesminde med padrones fra La Finca, brunet spidskål samt jus med ramsløgskapers og tørrede blomster.
Serveres med knuste kartofler
5) Hvid chokolade ganache med havesyre, friske brombær og mandelkage
525,-
La Fincas dele-retter I
Surdejsbrød & smør
'Tartar' på nye rødbeder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder
Varmrøget færøsk laks med rygeostcreme, agurk og sprødt rugbrød
Gris fra Birthesminde med vores egne Padrones samt brændt spidskål
Confiteret lår af frilandskylling med courgette fra haven og citronconfit
Grøn salat med syltet salatløg og sennepskorn
Aubergine fra vores eget drivhus vendt med græsk yoghurt, 7 spice, kapers og purløg
Hvid chokolade ganache med havesyre, friske brombær og mandelkage
395,-
La Fincas dele-retter II
Surdejsbrød & smør
Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo og urter fra haven
Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder
Salat med spidskål og nye rødbeder med creme på havgus og sprødt brød
Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice
Salat på grillet courgette fra La Finca med mandel, lilla bønner samt kørvel creme
Quiche med spinat, lagret ost og syltet løg fra haven
Langtidsstegt kalv fra Næsset med vores egne Padrones og rosmarin fra haven
Klassisk æbletrifli på æbler fra haven, vaniljefløde og makronknas
395,-
Vegetariske alternativer laver vi meget gerne
Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris