La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker

Menuer

3 retters sæsonmenu

1) Grillet dansk sprutte med sidste års tomater fra køkkenhaven, grøn mayo og sprød rosenkål

2) Lam fra Æblegården med karamelliseret løgpuré, dampet porre fra haven med timian og umodne mirabeller samt morkelsauce. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter  

3) Lun chokoladefondant, broken gel på appelsin og citron og sprød karamel med hjemmelavet vaniljeis & tonkabønne


375,-

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Skum på jordskokker og grønkål fra køkkenhaven, tørrede shitakes samt toast på hjemmebagt brioche med stegte skovsvampe og syltet græskar fra haven

2) Grillet rødkål og porre fra haven med karamelliseret løg, sprøde rosenkål samt sauce med syltet hvidløg fra Ingerøen. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter 

3) Crema catalana med salat på frisk appelsin, grape & ristede mandler samt brunet smørkage


375,-

5 retters sæsonmenu

1) 'Tartar' på saltbagte rødbeder, estragonmayo, sprød perlebyg og syltede sennepskorn

2) Grillet dansk sprutte med sidste års tomater fra køkkenhaven, grøn mayo og sprød rosenkål 

3) Skum på jordskokker og grønkål fra køkkenhaven, tørrede shitakes samt toast på hjemmebagt brioche med stegte skovsvampe

og syltet græskar fra haven

4) Variation på lam fra Æblegården med puré på røget pastinak, sprød salat på rosenkål og græskar fra haven samt vinaigrette med sennep og ristede nødder. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter 

5) Crema catalana med salat på frisk appelsin, grape & ristede mandler samt brunet smørkage


525,-

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Surdejsbrød & smør


'Tartar' på saltbagte rødbeder med La Fincas urtemayo, sprød perlebyg, syltet sennepskorn samt karse

Quiche med spinat, grøn tomat fra køkkenhaven, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen

Varmrøget færøsk laks med julesalat, appelsin, creme fraiche 38% samt tyttebær


Coppa fra Birthesminde med pocheret rødkål og mayo på østers & persille

Confiteret lår af frilandskylling med citronconfit og escabeche på peberfrugt 

Små romaine med syltet græskar fra haven, sprødt brød og kørvel

Kartoffelkage med ristede svampe og røget pastinak


Crema catalana med salat på frisk appelsin, grape & ristede mandler samt brunet smørkage


399,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød & smør


Tartar på færøsk laks med brunet smømayo, sprød perlebyg, syltet sennepskorn samt karse

Quiche med spinat, grøn tomat fra køkkenhaven, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen

Rødbeder på to måder serveret med sprød grønkål fra haven og solbær vinaigrette


Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice

Grillet aubergine med ristede nødder, sumak og 'dressing' på tahin & persilleolie 

Lam fra Æblegården med pastinak som puré & røget samt chimichurri

Sprød julesalat vendt med appelsin & olivenolie og kandiserede valnødder


Chokoladefondant, broken gel på appelsin og citron samt sprød karamel med kerner og lang peber


399,-


Vegetariske alternativer laver vi meget gerne


Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris