La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker




3 retters sæsonmenu

1) Rimmet færøsk laks med rygeostcreme, dildolie, agurk og tørret rødløg

2) Stegt og confiteret frilandsgris med sprød kartoffel, grønne asparges, rabarber samt sauce med ramsløg

3) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis


345,-

Menuer

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Råstegte grønne asparges med confiterede skalotteløg, pocheret æg fra La Finca, Vesterhavsovst samt vinaigrette med æble

2) Rødbede bagt med miso, brændt spidskål, puré på kartoffel og ramsløg samt sauce på morkler

3) Citronfromage med letsyltet rabarber, sable, nougatine med kerner og melisse

 

345,-

5 retters sæsonmenu

1) Pocherede hvide asparges med håndpillede rejer, agurk, tørret rødløg samt mayo med yuzu

2) Braisseret porre med sauce på mandel, skalotteløg

3) Suppe på brændenælder, rimmet hvid fisk, citronconfit samt sprødt brød

4) Sprødstegt bryst og confiteret lår af frilandskylling, sprød kartoffel, grønne asparges, syltet løg samt morkel sauce

5) Citronfromage med letsyltet rabarber, sable, nougatine med kerner og melisse


485,-

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Glacerede gulerødder med 7 spice, spinat samt tørret tomat

Pocheret æg med brændenældecreme, koldrøget skinke og kørvel

Grillet hjertesalat med escabeche og brødcroutoner 

Citron- og fennikelrimmet laks med hengemte grønne tomater fra køkkenhaven


Confiteret frilandsgris med creme på grønne ærter og muskatnød

Grønne asparges med mandel og syltede sennepskorn samt brunet smørmayo

Blomkål som ristet, syltet og puré med citron og estragon


Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og pisket creme fraiche med vanilje


385,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød med pisket smør

Råstegte hvide asparges med ponzu, syltede salatløg, sprødt brød og urter

Rygeostcreme med røget makrel, dildolie, agurk og tørret rødløg

Hvid fisk bagt med miso og mirin samt sprøde grønne asparges


Sprødstegt frilandskylling med brændt spidskål, ramsløg og kartoffel samt bernaise creme 

Cremet perlespelt med østershatte og lagret ost samt frisk oregano

Friske og tørrede tomater med karamelliseret løg, koldrøget skinke samt rouille


Creme på hvid chokolade samt financier med brunet smør, syltede æbler og tonka


375,-

Påsken

5 retters deluxe påskemenu

1) Færøsk laks gravet med fennikel, syltet citron samt salat med sidste års grønne tomater fra køkkenhaven

2) Suppe på brændenælde og confiteret skalotteløg, pocheret æg fra La Finca samt masser af friske urter

3) Stegt havkat med tørret tomat, støv på tomat samt sauce choron

4) Sprødstegt bryst af frilandskylling med de første grønne asparges, brændt spidskål samt sauce med ventreche og ramsløg

5) Citrontærte med sablé, kakao og passionsfrugt


485,-

Vegetariske alternativer

- laver vi selvfølgelig gerne.

Børn 3-12 år 1/2 pris // Børn under 3 år gratis