La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker

Menuer

3 retters sæsonmenu

1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

2) Gris fra Birthesminde med grønne asparges fra Martin i Audebo, brunet spidskål med ramsløg samt sauce med morkler

3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage


375,-

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

2) Tortellinis med havgus creme, brændt spidskål, grønne asparges fra Martin i Audebo samt bouillon med ramsløg & Ingerøens nye hvidløg 

3) Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage


375,-

5 retters sæsonmenu

1) Pocherede hvide asparges fra Søren Wiuff med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

2) 'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse 

3) Grillet dansk sprutte med rouille, citron samt syltede nye hvidløg fra Ingerøen

4) Sprødstegt bryst & lår af frilandskylling med grønne asparges fra Martin i Audebo, brunet spidskål med ramsløgsamt sauce med morkler

5) Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, jordbær fra haven samt rabarbersirup


525,-

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Surdejsbrød & smør


'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse

Råstegte grønne asparges fra Martin i Audebo med vinaigrette på tørret tomat, brunet smør, brød samt urter fra haven

Varmrøget færøsk laks med rygeostcreme, radiser og sprødt rugbrød


Gris fra Birthesminde med ramsløg fra Kisserup samt brændt spidskål

Confiteret lår af frilandskylling med blomkål og citronconfit

Grøn salat med syltet salatløg og sennepskorn

Nye danske kartofler vendt med græsk yoghurt, 7 spice, kapers og purløg 


Ganache på mælkechokolade med letsyltede rabarber fra La Finca samt tørret smørkage


395,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød & smør


Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo og urter fra haven

Grønne asparges fra Martin i Audebo med ramsløgs-mayo og koldrøget skinke

Salat med spidskål og nye gulerødder med creme på havgus og sprødt brød


Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice

Salat på nye danske kartofler med mandel, grønne ærter samt kørvel creme

Quiche med spinat, tørret tomat, lagret ost og syltet rødløg

Langtidsstegt kalv fra Næsset med Ingerøens syltede hvidløg og rosmarin fra haven


Klassisk rabarbertrifli på rabarber fra haven, vaniljefløde og makronknas


395,-


Vegetariske alternativer laver vi meget gerne


Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris