- eller kontakt os for særlige ønsker
3 retters sæsonmenu
1) Tatar på ørred fra Musholm med syltede sennepskorn og salatløg, blomster fra haven, glaskål og sprøde perlebyg samt mayo med brunet smør og ponzu
2) Sprødstegt bryst og confiteret lår af frilandskylling med glaserede rødbeder, skovens svampe som ristede og støv, brændt æblepuré med æbler fra La Finca samt sauce med sort peber
3) Lun mandelfinancier med friske brombær og som puré. Hertil estragonolie, vaniljeis samt salt nøddenougatine
345,-
3 retters sæsonmenu - den grønne
1) Tatar på saltbagt rødbede med syltet salatløg, sprøde perlebyg, ponzu mayo og karse
2) Grøn 'Wallenbergare' med ristede svampe, rødt ris og miso serveret med cremet selleri samt sauce med brændt æble fra haven
3) Lun chokolade fondant med pocherede pærer fra La Finca, dulche leche, sprød karamel samt is med citron
345,-
5 retters sæsonmenu
1) Tatar på ørred fra Musholm med syltede sennepskorn og salatløg, blomster fra haven, glaskål og sprøde perlebyg samt mayo med brunet smør og ponzu
2) Bisque på krabbe og fennikel med letsyltede grønne tomater fra køkkenhaven, sensommerens sidste ærter fra La Finca samt ørredrogn
3) Linguini serveret med bouillon på knoldselleri og zittaurløg fra køkkenhaven. Smagsat med havgus, frisk timian og vores egen ramsløgsolie
4) Sprødstegt bryst og confiteret lår af frilandskylling med glaserede rødbeder, skovens svampe som ristede og støv, brændt æblepuré med æbler fra La Finca samt sauce med sort peber
5) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis
485,-
La Fincas dele-retter I
Glacerede gulerødder med 7 spice, spinat samt tørret tomat
Pocheret æg fra La Finca med sellericreme, koldrøget skinke og vinaigrette med hasselnødder og urter
Grillet hjertesalat med escabeche og brødcroutoner
Citron- og fennikelrimmet ørred med syltede grønne tomater fra køkkenhaven
Confiteret frilandsgris med creme på danske majs og muskatnød
Røget courgette fra haven med mandel og syltede sennepskorn samt brunet smørmayo
Blomkål som ristet, syltet og puré med citron og estragon
Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og pisket creme fraiche med vanilje
375,-
La Fincas dele-retter II
Surdejsbrød med pisket smør
Rimet ørred fra Musholm med salat på fennikel, dild, granatæble samt mormordressing
Brandade med grillet citron og urter fra haven
Glacerede rødbeder med balsamico & honning, sprødt brød & Vesterhavsost
Sprødstegt frilandskylling med sprødstegt kål fra haven, ramsløg og kartoffel samt bernaise creme
Cremet perlespelt med østershatte og lagret ost samt frisk oregano
Friske og tørrede tomater med karamelliseret løg, koldrøget skinke samt rouille
Creme på hvid chokolade samt financier med brunet smør, syltede æbler og tonka
385,-
Vegetariske alternativer laver vi meget gerne
Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris