La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker

Menuer

3 retters sæsonmenu

1) Tartar på færøsk laks med syltede sennepskorn og salatløg fra haven, krondild, Ingerøens lilla glaskål,

sprøde perlebyg samt brunet smørmayo

2) Stegt bryst og lår af frilandskylling, grillet courgette fra La Finca, nye bønner, kantareller samt sauce med skalotteløg, citron og Vesterhavsost

3) Lun chokoladefondant med vores egne pocherede æbler, dulche leche, sprød karamel samt hjemmelavet vaniljeis 


365,-

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder: som consomé, tørret samt som ravioli.

Hertil havens urter

2) Grillet courgette fra La Finca, karamelliseret løgpuré, vores egne Padrones samt sauce med syltet hvidløg fra Ingerøen

3) Lun chokoladefondant med pocherede æbler fra haven, dulche leche, sprød karamel samt hjemmelavet vaniljeis


365,-

5 retters sæsonmenu

1) Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder: som consommé, tørret samt som ravioli.

Hertil havens urter

2) Bagt lange med saltet courgette fra La Finca. Hertil sauce på yoghurt, purløgsolie & pistacie samt morgenfruer 

3) 'Tartar' på nye rødbeder med vores egen urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse 

4) Gris fra Birthesminde med padrones fra La Finca, brunet spidskål samt jus med ramsløgskapers og tørrede blomster.

Serveres med knuste kartofler

5) Hvid chokolade ganache med havesyre, friske brombær og mandelkage 


515,-

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Surdejsbrød & smør


'Tartar' på nye rødbeder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse

Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder

Varmrøget færøsk laks med rygeostcreme, agurk og sprødt rugbrød


Gris fra Birthesminde med vores egne Padrones samt brændt spidskål

Confiteret lår af frilandskylling med courgette fra haven og citronconfit

Grøn salat med syltet salatløg og sennepskorn

Aubergine fra vores eget drivhus vendt med græsk yoghurt, 7 spice, kapers og purløg 


Hvid chokolade ganache med havesyre, friske brombær og mandelkage


395,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød & smør


Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo og urter fra haven

Tomat, tomat, tomat! Vores egne tomater på tre forskellige måder

Salat med spidskål og nye rødbeder med creme på havgus og sprødt brød


Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice

Salat på grillet courgette fra La Finca med mandel, lilla bønner samt kørvel creme

Quiche med spinat, lagret ost og syltet løg fra haven

Langtidsstegt kalv fra Næsset med vores egne Padrones og rosmarin fra haven


Klassisk æbletrifli på æbler fra haven, vaniljefløde og makronknas


395,-


Vegetariske alternativer laver vi meget gerne


Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris