La Finca Catering, Private Dining & Madværksted på Tuse Næs ved Holbæk logo

Madinspiration og menuforslag

- eller kontakt os for særlige ønsker




3 retters sæsonmenu

1) Gravad ørred fra Musholm med creme på porre fra køkkenhaven, grillet rødbede, sprødt rugbrød og urteolie

2) Sprødstegt frilandskylling med puré på kålrabi og estragon samt grønkål fra haven stegt med hvidløg. Serveres med knuste kartofler med citron, urter og olivenolie

3) Lun chokolade fondant med brændte æbler samt pocheret med kaffirlime og citrongræs, nougatine med solsikke og græskarkerner samt vanilieis


355,-

Menuer

3 retters sæsonmenu - den grønne

1) Bouillon på ristede svampe, løg fra haven og dansk tang serveret med soba nudler og purløgsolie

2) Grøn 'Wallenbergare' med rødt ris og miso, jordskok på to måder - ristet og som pure - samt sauce med brændt æble fra haven

3) Æblemazarin med saltkaramel & kerner serveret med hjemmelavet pistacieis

 

355,-

5 retters sæsonmenu

1) Fine de claire østers med tang, perler og nori

2) Tatar på saltbagt rødbede, brunet smørmayo, syltet salatløg, karse samt sprøde perlebyg

3) Dansk sprutte med saltede gulerødder, estragon samt sauce med blåmusling

4) Langtidsstegt kalv fra Flemming på Næsset med røget pastinak-puré, stegte kejserhatte med skalotteløg og timian, syltet hokkaido græskar fra haven samt sauce med æbleeddike

5) Æble tarte tatin med rosmarinkaramel og vaniljeis


495,-

Dele-retter/buffet

La Fincas dele-retter I

Surdejsbrød med pisket smør


Tatar på saltbagt rødbede, brunet smørmayo, syltet salatløg, karse samt sprøde perlebyg

Hjertesalat med escabeche, grønne bønner samt brødcrouton


Røget og stegt torskerogn med spinat samt sauce med kapers, citron og creme fraiche

Hjemmelavet pate med kalv fra Flemming på Næsset med syltet græskar fra haven samt estragoncreme

Pocheret æg med Vesterhavsost, rødløgsmarmelade og sprødstegt grønkål fra køkkenhaven

Salat med ristede kartofler, mandler, friske urter samt æblevinaigrette

Sprødstegt frilandskylling med røget pastinak, ristede svampe samt rosenkål stegt med hvidløg


Klassisk æbletærte med creme anglaise


395,-

La Fincas dele-retter II

Surdejsbrød med pisket smør


Tærte med porre fra køkkenhaven, syltet rødløg og valnødder samt tørret tomat

Gnocchis på græskar, syltede perleløg samt vinaigrette med brunet smør og græskarkerner


Shortribs fra Flemming på Næset med dampet broccoli samt hokkaido græskar fra haven

Cremet kartoffelsalat med bagte gulerødder, estragon og hjemmelavet karry
Pocheret æg med koldrøget skinke, puré på selleri og hasselnødsvinaigrette.

Brandade på saltet torsk, hvidløg, timian samt brændt citron

Chokolade fondant med brændt og syltet æble, nougatine samt creme anglaise


395,-



Vegetariske alternativer laver vi meget gerne


Børn 0-2 år gratis // Børn 3-12 år 1/2 pris